Нападателят на Локо (Сф) Мартин Камбуров, който наниза хеттрик на Левски в последния кръг, заяви, че победа над Черно море ще им гарантира участието в евротурнирите наесен.
 

“При победа над Черно море, ще направим преднина пред тях в битката за 3-о място. Мачът е решаващ и за двата отбора, но все пак има още доста мачове до края на първенството. Разбира се, че излизаме за трите точки. Трябва да покажем, че резултатите от началото на пролетния дял не са случайни”, каза Камбуров.


„В мача срещу Левски показахме добър футбол и записахме победа. Това, че играеш на „Герена” не означава да паднеш възможно с най-малко, а да покажеш добър футбол. Левски не е в криза, вижте последните 10 мача на отбора. Показахме, че срещу Левски и ЦСКА трябва да се излиза със самочувствие. Играхме мотивирано и победихме", допълни нападателят.


„Имам договор с Локомотив и го изпълнявам. Не знам дали г-н Гигов ще ме пусне в Левски и ЦСКА след края на сезона. Ако има оферта от чуждестранен тим, тя трябва да е добра както за клуба, така и за мен”, завърши голмайсторът./БЛИЦ