Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров призна, че е готов да напусне тима при изгодна оферта. Днес 33-годишният таран замина заедно със съотборниците си за Испания, където ще протече втория етап от зимната подготовка на "смърфовете".

"При добра оферта бих си тръгнал от Локомотив. Стига да е изгодна за мен и за клуба. Все пак съм на 33 години, а и от клуба едва ли ще ми направят спънка, ако пристигне оферта за мен. Засега обаче няма нищо реално. Никой от френския Тур не е говорил с мен", коментира нападателят.

"И Аймен Белаид, и Костас Казнаферис ще липсват на Локомотив. Те бяха твърди титуляри. Нямаме възможностите на другите отбори. Трябва да се използват такива възможностти – да се продава, за да може да съществува Локомотив на този етап. Ако има и други оферти, най-вероятно отново ще се продава”, допълни Камбуров.

"Надявам се на този лагер треньорът да избистри възможно най-добре състава си, а ние да се сработим по най-добрия начин за началото на първенството. При предишните контроли бяхме на 3 дни подготовка. Срещу ПСВ Айндховен държахме до 40-ата минута, но те бяха по-добрия отбор от нас. Срещу Шанхай стояхме по-добре и изпуснахме да ги победим. Тогава обаче не търсихме резултати. Сега се надявам да играем доста по-добре в предстоящите контроли. Хубавото е, че публиката на Локомотив ще гледа сериозни мачове, няма да играем с тимовете от долната седмица и стадионът да е полупразен. Напротив - сега стадионът трябва да е пълен на всеки мач. За нас като футболисти също ще е добре.Надявам се да направим хубави мачове и да радваме феновете и през пролетта. А къде ще завършим, ще видим накрая", коментира още опитният нападател.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA