Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров говори преди градското дерби с „Ботев”, което е осминафинален мач – реванш в турнира за Купата на България. Първата среща завърши 1:1, а решителната среща е утре от 13:00 часа в Коматево.

„Очакваме да играем добре, да победим „Ботев” и да се класираме напред в турнира. Няма значение кой ще вкара гол за нашия тим. Важното е да победим. Заслугите за доброто ни представяне в последно време е на колектива, който имаме в отбора”, започна Камбуров.

„Купата на България не е нашата основна цел, но в случая говорим за дерби с Ботев! Тези мачове, винаги са били по-специални и няма как да се мисли за нещо друго, освен за победа“, продължи голмайсторът на „смърфовете”.

„Все още сме в очакване да има някакво развитие от финансова гледна точка. Предполагам, че до Нова година трябва да има повече яснота и да разберем какво ще е бъдещето на Локомотив. За нас е важно да печелим точки. Моето желание е да продължим с доброто представяне. Искам да помоля феновете да ни подкрепят така, както винаги са го правили, а нашата задача е повече от ясна – да ги зарадваме с победа”, завърши Камбуров.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите