Мартин Камбуров обяви къде ще продължи кариерата си. Опитният нападател говори в предаването "Пред банята" по ТВ7, заявявайки, че до часове всичко около него ще бъде ясно. Както е известно, Камбуров е желан от ЦСКА, Черно море и други отбори.

"Нека утре да видим и по-точно да кажем, но можете да заложите, че отивам в ЦСКА. Има интерес и от Черно море. Още преди да съм говорил с ЦСКА, а и преди Гонзо да стане треньор на Черно море, от "Тича" ме търсиха и разговаряхме. Просто ги изслушах, но не съм давал окончателен отговор. Утре ще е ясно бъдещето ми", заяви Камбуров.

БЛИЦ разбра, че той се е съгласил да заиграе на "Армията" заради предложената му по-висока заплата в сравнение с тази на "моряците". В ЦСКА Камбуров ще прибира по 15 000 лева, а на "Тича" били склонни да му вадят по 10 бона.

Нападателят обясни още, че е готов, както да играе редом до Мишел Платини в атаката на "червените", така и да се бори с бразилеца за титулярно място.

"ЦСКА е най-добрият вариант. Престижът на отбора е по-важен от парите. Нека утре всичко да е нормално, да се завърши всичко и ще видите, че и Майкъла иска да изчисти всичко в ЦСКА, не иска да се дават такива високи суми в клуба. Аз съм се доказал. Дали ще сме в конкуренция с Мишел или ще играем заедно, това ще прецени единствено треньорът. Хубаво е да има конкуренция в един отбор", добави Камбуров.

Нападателят отново подчерта, че Веселин Марешки не е футболен човек и след само 5-минутен разговор с него е разбрал, че на този етап няма да се върне на "Лаута".

"Имах голямо желание отново да играя за Локомотив (Пд), хората в Пловдив също имаха. Явно човекът, който е там, не знае колко време още ще е в Пловдив. Той не е футболен човек. Говорих само 5 минути с него и разбрах, че нещата няма да се получат", каза още Камбуров.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ