Нападателят на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се превърна в герой за "смърфовете", като вкара изравнителния гол за крайното 1:1 с "Левски" в 93-ата минута на мача от 12-ия кръг на "А" група.

"Може би ми е орисия срещу "Левски" да вкарвам. Взехме точка, което е най-важното. Срещу всеки точките ще бъдат сладки, но срещу грандовете са много по-ценни", каза голмайсторът.

"Предишните мачове феновете ни ги нямаше. Можехме да загубим, отборът се стара. Борехме се. Може би не всички са на супер ниво, но това е борба. Трябва всеки мач да ни подкрепят, ако искат да останем в "А" група. Затова се върнах от ЦСКА. В този труден момент, с тази публика, дори без пари работят Бонев, Бащата, аз, с цялото ръководство трябва да спасим Локото, със зъби и нокти ще се борим. С тази публика мисля, че ще останем в групата", оптимист е Камбуров, който на почивката на мача с "Левски" беше награден с плакет от Христо Бонев за постижението си от 100 вкарани гола за Локомотив (Пловдив) в "А" група.

Камбуров се превърна в кошмар за "сините". Той вече има 11 попадения във вратата на "Левски" и е на четири от рекорда на Петър Жеков (15).

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите