Нападателят на Берое Мартин Камбуров получи почетен знак от Областната администрация на Старозагорския регион. Голмайстор №1 за всички времена в българския футбол разкри тайната на спорното си дълголетие и призна, че не е имало преговори за продължаване на изтичащия му през декември договор.

"Радвам се, че именно тук успях да подобря рекорда. За мен е чест да играя за Берое. Надявам се с моите голове да съм донесъл малко радост на старозагорската публика. 

Спортното ми дълголетие? За мое щастие съм се опазил и от тежки травми, това е най-важното в спорта. Нещата са комплексни. Със сигурност има промяна във футбола от старта на кариерата ми досега. Играта е станала по-динамична. Когато почвах обаче може би бе по-романтичният футбол. За самите фенове бе по-интересно. За един нападател е важно да вкарва. Няма значение кога е играл. За моя радост годините са само цифри. Щом успях да стана голмайстор с Берое, това показва, че си върша работата. 

Очаквам да се класираме по-напред. На приливи и отливи сме от началото на сезона. Берое трябва да се бори на всяка цена за Купата. За шансове можем да говорим, само ако се паднем с Лудогорец на финал.

Всеки мисли, че срещу Левски се опитвам да се докажа и да вкарам, просто така се е случило през годините. Не деля отборите на Левски, ЦСКА, Лудогорец и Ботев Враца. Като вкарам 1 гол на Левски, не ми ги пишат 2. За мен рекордът е този, който подобрих. Рекордът за мачове, ако аз не съм същия Камбуров, няма да бъда удоволетворен. Ако влизам за по 10 минути. Да влизам само да ми пишат даден мач, няма да съм аз. 

Имам договор до декември. Искам да го изпълня. Не е имало разговори. Аз също не искам да има такива. Искам колкото мога да помогна с моите голове. Най-нормалното нещо е за новия сезон треньорът да си намери нападател, който да поеме щафетата от Мартин Камбуров. Моята работа е да вкарвам голове, няма значение срещу кой", сподели 40-годишният Камбуров при награждаването си. 

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус