Александър Томов е очакван днес в Стара Загора за мача Берое – ЦСКА. Според в. „Тема Спорт” Лупи е получил поканата от своя добър приятел и спонсор на Берое Митко Динев. Двамата са близки по партийна линия и често делят една трапеза.

Ако Томов се появи на стадиона, това ще внесе определен колорит на ВИП ложата. Бившият шеф на „червените” не е стъпвал на мач на отбора, откакто гръмна скандала „Лицензгейт”. Томов обаче редовно гледа срещите на ЦСКА по телевизията. Сега е твърде възможно той да цъфне под Аязмото, само не се знае с какъв шал ще бъде.

На двубоя се очаква да присъства и цялото ръководство на „армейците” начело със собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов. Двамата до последно ще решават дали да пътуват, но е по-вероятно да дойдат на ключовия за „червените” двубой. В ложата ще има още куп интересни личности.

До вчера бяха продадени около 3000 билета за мача. Днес се очаква поне още 7000 души да купят входни талони и така двубоят да бъде изгледан от над 10 000 зрители. Сигурно е, че „червените” ще бъдат подкрепяни от около 2000 свои фенове, които ще дойдат от всички краища на България./БЛИЦ