Капитанът на Царско село Реян Даскалов потвърди позицията на клуба, че предвид реалната ситуация е най-добре сезонът да бъде прекратен и да се зачете настоящото класиране.

"Според мен е невъзможно първенството да бъде завършено в пълния си вид. При положение, че всеки от нас тренира индивидуално, няма как да бъдем дори на 50% от оптималната си форма. Смятам, че най-добрият вариант е сезонът да приключи при сегашното класиране, да се справим с вируса и всичко да започне отначало, защото в крайна сметка здравето е най-важно", категоричен е Даскалов.

"Звучи доста логично догодина да има шампионат с 16 отбора и съм съгласен с варианта, който Ботев (Враца) предложи за провеждане на първенството. Мисля, че 30 мача на година са добре, като се има предвид, че има срещи и за Купата на България", добави той.

"Ние още не сме обсъждали намаляване на заплатите. Аз лично обаче смятам, че е правилно всички футболисти да направят подобен компромис към отбора си, докато сезонът е замразен", добави халфът пред „Меридиан Мач“.
ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!