Капитанът на Берое Иво Иванов сподели, че отборът ще атакува дори и първото място в „А” група, след като вече се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата на България. Тимът от Стара Загора елиминира Черно море с 5:3 след изпълнение на дузпи. В редовното време и продълженията срещата завърши 0:0.

„Много труден мач, с един доста сериозен отбор, с много единоборства, но все пак успяхме да спечелим след дузпи. Имам 4 дузпи досега, и четирите съм ги вкарал, не ми се случва често да бия наказателни удари, но при тях е необходим и малко късмет“, сподели Иво Иванов след мача.

„Ние си имаме нашите цели, които сме си казали в съблекалните. Гоним всеки мач. Целта ни да се раздадем във всеки мач, но първенството е много интересно, с много отбори и е много рано да се каже кой ще бъде шампион. Накрая, ако имаме сили, ще атакуваме и първото място. При нас се работи много професионално, не губим нито ден, за да можем да излезем в следващия си мач още по-добър, Най-важното за един отбор е тимът да е постоянен, а не в един мач да играе силно, в друг – слабо“, допълни защитникът.

„С Лудогорец имахме много тежък мач, след него в съблекалнята си подадохме ръка, никой не е обвинявал никого, точно обратното. Ние сме много добър колектив, а това ни помага, както и здравата работа, разбира се. Според мен Лудогорец е най-добрият отбор в България. Ние опитахме да им се противопоставим, но ще си вземем поука и ще се опитаме в следващия мач да ги победим”, каза още Иванов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016