Капитанът на Динамо (Загреб) Милан Бадел беше самокритичен след равенството 1:1 с Интер (Запрешич) от първия кръг на новото футболно първенство на Хърватия. Както е известно, хърватският гранд е съперник на Лудогорец в Шампионската лига, като първата среща в Разград приключи без победител - 1:1.

Милан Бадел, който срещу Интер игра на инжекции заради болки, каза след мача: "Не играхме добре и цялата отговорност е на нас, играчите. Трябва да се вдигнем, да играем по-добре и да елеминираме българите."

"Що се отнася до първенството, това е едва първия кръг. Важното е да играем добре срещу Лудогорец и да се класираме. Просто трябва да продължим напред", добави Бадел, който е пред трансфер в Хамбургер.

Реваншът Динамо (Загреб) - Лудогорец е в сряда от 21:45 часа на стадион "Максимир". Победителят от сблъсъка ще има за съперник в третия квалификационен кръг на Шампионската лига Улисес (Ереван) или Шериф (Тираспол). Първият мач ще бъде в Ереван или Молдова на 31 юли и 1 август, а реванша в Загреб или Разград на 7 или 8 август.