Капитанът на ПФК „Левски“ Пламен Андреев благодари на феновете, които го подкрепиха на сайта levski.vote и го избраха за първи носител на наградата „Palms Bet Играч на феновете“. Юношата на „сините“ бе над всички при нулевото равенство с ЦСКА 1948 и отвя конкуренцията в дебютното издание на играта, като събра 239 гласа от общо 553.

Младият вратар призова привържениците на Левски да покажат, че Варна е „синя“ и да напълнят стадионите в морската ни столица при предстоящите две гостувания на тима там. На 2 ноември 26-кратният шампион на България гостува на Черно море, а четири дни по-късно и на Спартак.

„Благодаря от сърце на феновете за подкрепата. За мен усещането е невероятно – от фен на трибуните до играч на терена, чието име се скандира. Ако бяхме победили отбора на ЦСКА 1948, щеше да е още по-хубаво. Тежко е, но ние затова сме футболисти на Левски – да се изправяме и да ставаме по-силни“, заяви Андреев.

„Станимир Стоилов ме подкрепя и ми казва да съм спокоен и уверен във всеки един момент. Ако съм концентриран и мисля през всичките 90 минути, няма какво да се обърка“, допълни още капитанът на Левски и се обърна с призив към феновете: „Предизвиквам ви да покажем, че Варна е „синя“!