Здравословните неволи в обединения отбор на Перун-Септември (Сим) нямат край, те продължиха и в мача с последния кръг в Югозападна „В“ група Септември (Сф), спечелен от симитличани с 2:0. В последните секунди на двубоя футболист на домакините влезе грубо в краката на капитана Радослав Митревски, който напусна принудително, пише struma.bg.

По-късно се оказа, че опитният играч има счупена костица на глезена и днес трябва да бъде опериран в столичната клиника „Пирогов”. Малко след началото на второто полувреме твърдия изкуствен терен напусна и вторият капитан Анатоли Лулейски, който е със съмнение за скъсани мускулни влакна на прасеца и може да отсъства до края на годината. В препълнения лазарет на гостите са още половин дузина основни състезатели. При незапомнено тежката ситуация в клуба наставникът Спас Стоименов се чуди как ще сглобява стартовата единадесеторка за предстоящия сблъсък с Оборище в Симитли в неделя.

Иначе избраниците му нямаха проблеми с опашкаря и решиха съдбата на трите точки още през първата част. Антонио Ласков центрира от корнер в 20-та мин. и току-що възстановеният нападател Атанас Топалов вкара с глава. Халфът от Сандански асистира в идентична ситуация и за второто попадение, което отново с глава заби Иван Балтов 3 минути преди почивката. Много съм ядосан, пак спечелихме пирова победа, такъв ужасен невървеж не съм имал в досегашната ми треньорска кариера, коментира Сп. Стоименов.