Капитанът на ЦСКА Петър Занев коментира нулевото равенство срещу Левски в мач от 21 кръг на efbet Лигата. Националът поднесе извиненията си за бурната си реакция към съдията Георги Кабаков, която му донесе червен картон след края на мача.

„Как да стане интересен двубой, като всяко единоборство се свири. Аз не искам да казвам нищо против рефера. Ние футболистите трябва да помагаме на съдиите на терена. Не може да се свири всяко единоборство и всяко докосване. Изпуснах си нервите, за което съжалявам, но човек понякога прави глупости“, заяви Занев.

„Аз мисля, че ние сме по-добрият отбор, но за наше съжаление не успяхме да си вкараме ситуациите. Дано да почнем да си реализираме положенията. Като цяло днес създадохме доста възможности, но явно ни липсва класа.“

„Валентин Антов е интелигентен футболист. Доста сериозно момче. Старае се на всяка тренировка. Това е бъдещето на българския футбол. За него е плюс, че може да играе на две позиции. Вальо се представя добре, има израстване. Да се надяваме, че ще го видим в националния отбор“, допълни капитанът на ЦСКА.

„Не съм аз човекът, който да дава оценки на играчите. Явно и в предни позиции някои хора трябва да демонстрират лидерски качества. Али Соу е добър нападател, но може би няма шанс пред гола. Може само да се надяваме, че ще започне да вкарва“, завърши Петър Занев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020