Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев ще бъде титуляр в утрешния мач срещу Лудогорец, който е от 21:00 часа. Бранителят обърна глезен в последния кръг срещу Черно море (0:0) и имаше съмнения, че няма успее да се възстанови за сблъсъка с шампионите. Вальо обаче се чувства по-добре и ще може да играе в Разград още от първата минута. Той тренира пълноценно вчера, което означава, че отново ще изведе ЦСКА с капитанската лента.
 
Срещу варненци Илиев направи повторен дебют за "червените". Той пропусна първите два мача от първенството, тъй като бившият му клуб Волин (Луцк) отказа да изпрати неговата жълта карта. Така защитникът трябваше да чака ЦСКА да получи позволение от УЕфА за издаване на служебна картотека. Това стана факт ден преди мача с "моряците" миналата седмица. Вальо обаче напусна терена принудително десетина минути преди края. След двубоя неговият глезен бе силно подут, но травмата му вече е отшумяла.

В титулярния състав на "червените" се очакват още две промени. Омар Косоко по всяка вероятност ще попадне сред 11-те. Освен това е твърде възможно Венцислав Василев отново да играе като десен бек, както бе в първите два кръга. Срещу Черно море вместо него в тази зона действаше Ангел Грънчов, който обаче не се справи със задачите си и се очаква утре да остане на пейката.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ