"През тази седмица имаше малко напрежение заради негативните резултати. Победата ни в Стара Загора малко ни успокоява, но в петък ни предстои важен мач с Ботев и мисля, че трябва да го вземем”, заяви крилото на Славия Антон Карачанаков, след като получи награда за №1 на 13-ия кръг в „А” група на церемония в Пресклуб България.
 
„В Славия сме се събрали млади момчета и трябва да трупаме опит. Амбициите ни са във всеки мач да побеждаваме и да сме колкото се може по-нагоре в класирането. Нямаме някаква конкретна задача, поставена от ръководството. Важното е да печелим двубоите. Има още много мачове, ние ще дадем максимума и в края на първенството ще видим къде ще завършим", сподели авторът на два гола при успеха на Славия с 2:1 като гост на Берое.
 
 "Всички ми награди са еднакви, но като че ли най-специална е тази, когато ме избраха за №1 след гола ми срещу „Левски” в края на юли  2014 година. Следя ситуацията в ЦСКА, не искам да ги коментирам, мога само да им пожелая успех", завърши Карачанаков.