Вратарят Иван Караджов си урежда трансфер в Полша. Това съобщиха пред БЛИЦ близки до футболиста.
От няколко дни мениджърът на играча Емил Данчев води преговори с полски клуб. Както е известно, Караджов избяга скандално от Локомотив (Пловдив).
Вратарят не се качи на самолета за Австрия, след като реши да прекрати договора си с клуба. Юношата на ЦСКА има да прибира няколко заплати. Освен това, откакто подписа с Локо (Пд), той не е получил нито една премия, включително и тази за класирането на тима в Лига Европа. Сега той се надява да премине без трансферна сума в новия си клуб. Преди време интерес към Карджата имаше от два от водещите полски отбори - Висла и Легия.
“Все още имам договор с Локо, но Коко Динев не плаща. Няма нищо вярно в това, че напускам, защото в тима беше привлечен Йордан Господинов. Аз съм млад, има качества и смятам, че мога да се преборя с бате Данчо. Въпросът е, че Локо не плащат”, коментира вратарят наскоро пред “Меридиан мач”.
Той е убеден, че това е причината от клуба да си тръгнат още Христо Златински, Бенжелюн и Базил де Карвальо. “Забавянето на парите не е само при мен. Този проблем е на всички в клуба. Именно за това в последно време доста титуляри тръгнаха да си търсят бъдещето на други места. За момента не знам къде ще продължа кариерата си, но искам да си получа парите за успешния сезон на “Лаута”, добави Караджов.