Спортният директор на ЦСКА Атанас Караиванов призна за интерес от страна на украински тим към Иван Иванов, но допълни, че до момента няма конкретна оферта.

“Наистина има нещо за Иван Иванов, но всичко е още много студено. Единствената реална оферта към него е от Ростов, но те го искат първо под наем, а след това да го купят, което не ни устройва”, каза Караиванов пред БЛИЦ.

“Все още се водят разговори за евентуален трансфер на Иван Стоянов. Възможностите не са много, знаете, че в момента единствено в Русия и Украйна може да продаваме. Или Китай, но засега никой от нашите играчи няма да ходи в тази страна. В момента всички налучкват кои играчи няма да останат в състава през пролетта. Не мисля, че може да се стигне до връщане на Галчев или Димитър Илиев на предишните им отбори. Данчо Тодоров няма да остане и мисля, че го разбира”, допълни Караиванов.

“Йоан Андоне сигурно вече има яснота около групата, с която иска да разполага. До момента обаче нищо не ми е казвал. Треньорът имаше идея да пусне уругваеца Алваро Нобле във вчерашната контрола със Спортул, но тя пропадна. Шансът му да остане при нас е много малък”, заяви шефът.

“Трябва да намалим групата. Няма как тя да остане толкова голяма, защото трудно се работи. Имаме по 5-6 футболисти на един пост, разполагаме с шестима централни защитници, с още толкова вътрешни халфове. Мислим как да се разделим с част от момчетата. Ако няма трансфери, с някои ще се опитаме да разтрогнем. Въпросът е, че те имат договори. Има вариант ненужните да тренират отделно, но това е убийство за самите тях, а и по този начин няма как да бъдат продадени, след като не играят”, завърши Караиванов./БЛИЦ