Бившият нападател на ЦСКА Димитър Иванов ще бъде помощник на новия старши треньор на новака във Втора лига Кариана (Ерден) - Веселин Великов. Легендата на "армейците" остава завинаги в историята като автор на най-бързия гол във вечното дерби, разписвайки се с глава в 36-ата секунда на мача с Левски на 30 октомври 1999 г. за победата с 1:0.

В този двубой Веселин Великов пък обезврежда тарана на „сините” Георги Иванов - Гонзо.

Треньор на вратарите в Кариана oстава Калин Костадинов. В този си състав тримата проведоха първата тренировка на отбора за новата седмица. На нея на облекчен режим се подготвяше офанзивният полузащитник Ангел Русев - Меката, който продължава да е измъчван от болки в ахилеса. 

Както вчера БЛИЦ СПОРТ разкра, защитниците Кристиян Григоров и Раиф Мурадов вече не са част от отбора. Двамата са освободени. Нападателят Георги Цеков пък поема в посока Кипър, където ще продължи кариерата му. 

От ръководството на Кариана поясниха, че решението за Григоров и Мурадов е взето преди Веселин Великов да поеме отбора. Новият наставник на тима сподели, че е останал изненадан от добрите условия, с които новият му тим разполага. Договорът му е до края на сезона, а целта - оставане във Втора лига.

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/19