Треньорът на Локомотив (Пд) Драган Канатларовски взе Базил де Карвальо в групата за мача с “Левски”. Нападателят скъса мускулни влакна в началото на двубоя срещу ЦСКА и оттогава се възстановяваше от травмата. Както е известно, той ще бъде крайно мотивиран срещу “сините”, тъй като през зимата беше продаден на “Герена”, но в крайна сметка беше освободен заради проблем с рамото.

Карвальо вкара срещу “Левски” и в двата мача миналия сезон. Той бе точен при победата с 2:1 през есента на “Лаута” и се разписа при загубата с 2:3 през май.

Христо Златински също попадна сред 18-те за двубоя. Той също е възстановен от травмата си и със сигурност ще бъде титуляр в двубоя, който ще се играе при закрити врати в неделя (6 ноември) от 16,30 часа. 

Групата на Локо (Пд): Стоян Ставрев, Флориан Лучини, Юнес Бенжелюн, Мартин Кавдански, Михаил Венков, Йордан Тодоров, Жереми Родригес, Хуан Пабло Компанучи, Любомир Витанов, Даксон да Силва, Даниел Георгиев, Сержиньо, Ненад Лукич, Христо Златински, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Милош Релич и Базил де Карвальо.