Полузащитникът на Берое Давид Каядо изрази съжалението си за пропуснатите възможности в реванша срещу Апоел (Тел Авив) (2:2), но смята, че отборът е играл като равен с равен срещу далеч по-именития си противник. Португалецът реализира второто попадение за българския тим снощи.

"Получихме отново гол в първите минути. Това не беше добре за нас. Показахме обаче, че сме може би на същото ниво като Апоел (Тел Авив). Важното е да не губим увереността за шампионата. Сега имаме много важни мачове и това е най-важно за нас", каза Каядо.

"Искахме да реализираме, направихме някои грешки. Все пак важното е, че не загубихме на реванша. Паднахме у дома и очевидно грешките от първия мач натежаха. Ако бяхме спечелили, щяхме да играем като равен с равен в Тел Авив. Не мисля, че играхме различно. Имаме своя стил. В първия мач условията бяха различни. Получихме два гола в първите 10 минути и това промени всичко в отбора от психологическа, но и от футболна гледна точка. Опитваме се да играем всеки мач по един и същ начин. Понякога се получава, понякога не", добави португалецът.