Португалецът Давид Каядо излезе начело в голмайсторската листа на Берое след като вкара шестото си попадение от 10 мача за "зелено-белите". Каядо говори след срещата за този факт, впечатленията си от мача като цяло и предстоящото гостуване на Славия, пред фенсайта на отбора “Берое онлайн”.

"Не, не играхме добре. Мисля, че следващите мачове ще са трудни. Знаем, че оставаме в "А" група. Не е хубаво, че е така, но когато излезем за мач не излизаме със същото отношение както в предишните. Победихме. Не играхме толкова добре, но пък в мачове преди играхме добре, а не се поздравихме с успех. Най-важното в крайна сметка е победата", каза Каядо.

"Не играем за нищо. Играем само за отбора. Нормално е когато знаем, че оставаме в "А" група и играем срещу последния в класирането да не сме мотивирани. Манталитета ни може би е такъв. Въпреки това вкарахме два гола и това е важното", допълни той.

Фактът че излезе начело на голмайсторската листа в Берое Каядо коментира така: "За мен е важно, че бележа, но най-важното е че помогнах на отбора и победихме и взехме 3 точки."

"Играем срещу отбор, който може би има същите качества като нас. Знаем, че са добър отбор, но излизаме за победа, както във всеки друг мач", завърши той.