Царско село излезе с официално съобщение на клубния си сайт, в което обясни какво се случва с Уесли Ната. Изявлението на клуба от efbet Лигата е свързано с информациите, че 25-годишният бразилец ще премине в Левски до броени дни.

ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА ЦАРСКО СЕЛО
Във връзка с появили се информации относно бъдещето на Уесли Ната бихме искали да ви информираме, че бразилецът води нормален тренировъчен процес с Царско село. Той има действащ договор с клуба и към този момент няма сключени споразумения с други клубове в България или чужбина за негов трансфер.

Към момента Уесли Ната изтърпява наказание от два мача лишаване от състезателни права заради натрупани картони в края на миналото първенство. Той не взе участие в срещата срещу Етър, няма да играе и в днешния двубой срещу Монтана.

Полузащитникът ще е на разположение на Любослав Пенев за следващите мачове на Царско село срещу Левски и ЦСКА 1948.

Ръководството на клуба продължава да разглежда постъпили оферти за играча, но към този момент той ще играе за Царско село най-малко до края на месец август, а ако не бъде приета оферта за трансфер от друг клуб ще продължи да бъде част от състава на Царско село и след това.