ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от голмайсторите на ЦСКА през завършилия сезон на efbet Лига Браян Морено се е разминал с операция заради контузията, която лекува вече месец и половина. 

23-годишният колумбиец не е играл от домакинската загуба на „армейците“ с 0:1 от Лудогорец в края на април. Тогава той получи разтежение и дори не е участвал в тренировъчния процес на „армейците“ до края на шампионата, а на крака си носеше специална шина.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Не е нужно нападателят да се подлага на операция, но ще трябва по-дълго възстановяване. Такава е била тежката дума на лекарите. Според прогнозите, Морено ще се завърне в игра най-рано през септември, което означава, че ще пропусне лятната подготовка на "червените" и началото на новия сезон.

Колумбиецът взе участие в 25 мача за първенство на ЦСКА, в които вкара 9 гола. Интересното е, че седем от попаденията му бяха реализирани, когато влиза на терена като резерва. Във всички турнири той взе участие в 33 срещи, в които се разписа десет пъти.

Състоянието на Браян Морено означава, че „армейците“ ще започната лятната си подготовка и ще стартират новия сезон трима тежко контузени футболисти. Брадли де Нойер наскоро се подложи на операция, а съвсем скоро хирургическа интервенция се очаква да претърпи и капитанът Юрген Матай.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!