Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру поражението с 1:2 у дома от Копенхаген в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа.

Именно румънецът вкара в 81-ата минута, за да остави някакви шансове на разградчани за ответния мач. Преди това автогол на Абел Анисе и попадения на Юсеф Туту доказаха класата на датския първенец.

„Много трудно започнахме мача, с много тежко начало. Вкараха ни от ъглов удар. Те са много, много умни при корнерите и статичните положения. Знаехме за това, но ето че започнахме с този автогол, започна Кешеру пред БНТ.

-Успяхме да завършим мача много добре. Вкарахме гол, после имахме още едно положение. Успяхме да ги поставим под напрежение с висока преса.

Те са много здрави в защита, като планини са. Усетихме като отбор, че ако ги притиснем в тяхната половина, те ще имат трудности.“

Знам какво трябва да правя. Не се нуждая от обяснения от треньора. Той си върши работата, аз – моята. Старая се да бъда професионалист. Знам какво трябва да правя.

Трябва да играем много внимателно. Един гол няма да ни стигне, трябват ни два гола. Ще гоним победа с 2:0, за да се класираме, но става и 2:1, за да стигнем до продължения.“
 

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига