Халфът на Динамо (Москва) Дмитрий Комбаров се надява неговият отбор да си гарантира класиране за групите на турнира Лига Европа още след първия мач срещу ЦСКА в София. Срещата е в четвъртък от 20.00 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Комбаров даже се надява на победа с разлика, за да може московчани да си осигурят спокойствие на реванша. Динамовци още не са забравили кошмарното отпадане от Селтик в Шампионската лига, като шотландците вкараха гол в последната минута на реванша в Москва, който ги класира в следващата фаза.
"Надявам се да решим всичко още в първия мач в България и да не дава Бог да се повтори случаят с шотландците", каза Комбаров пред сайта на Динамо Fcdin.com. В Динамо разчитат нападателят Цветан Генков да разкрие слабите страни на българите. "Честно казано, с Цветан още не сме говорили, защото досега мислехме за шампионатния мач с Ростов. Сега ще се запознаем по-подробно с ЦСКА", каза още Комбаров.
Все още не е ясно дали мачът в четвъртък ще бъде предаван по български телевизионен канал. Кандидати за прякото излъчване са БНТ 1, БТВ, Pro.bg и ТВ Плюс, но все още няма постигната договорка. Не е изключено всичко да бъде решено в последния момент и до четвъртък запалянковците да бъдат държани в напрежение.