Не отиваме да играем мача с Локомотив в София като обречени, важно е да се представим достойно. Това заяви халфът на Калиакра Стоян Стефанов, който можеше да донесе трите точки на своите срещу Монтана (0:0).

"Готови сме да излезем и да покажем най-доброто от себе си. Никой не очаква чудеса от нас. В съблекалнята не се говори как ще отидем и ще паднем, а че трябва да излезем и да се представим достойно. Мачът с Локомотив няма да е по-различен от останалите, защото ние не делим отборите на грандове и други. Без значение дали играем срещу Локо, Левски или Реал (Мадрид), трябва да показваме добър футбол и да радваме феновете", сподели Стефанов.

"Малшанс ме лиши от възможността да отбележа гол на Монтана - какво друго мога да кажа... Разбира се, че щях да съм много щастлив, ако бях вкарал. Този гол идваше в края на срещата и щеше да ни донесе трите точки. Но дори и най-добрите пропускат - спомняте си дузпата на Джон Тери срещу Манчестър Юнайтед в Москва. Обещавам на момчетата, че другия път няма да сгреша", зарече се Стефанов.

Срещата от 3-ия кръг на "А" група между Локомотив (София) и Калиакра (Каварна) е в понеделник от 21:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". /БЛИЦ