Халфът на Нафтекс Стефан Костадинов ще пропусне оставащите мачове на тима до края на сезона. 24-годишният футболист получи травма в коляното при победата над Волов (Шумен) с 3:0 и след направените му в София обстойни медицински прегледи стана ясно, че ще отсъства от терените няколко месеца.

Добрата новина за старши треньора на "шейховете" Диян Петков е възстановяването на Цветомир Валериев. Опитният полузащитник се оплакваше от травма в коляното, която му попречи да тренира пълноценно през изминалия месец. От няколко дни Валериев се подготвя наравно с останалите си съотборници и по всяка вероятност ще бъде готов за предстоящото гостуване на Черноморец (Балчик).

Днешната тренировка на Нафтекс пропуснаха бранителите Борислав Стойчев, Веселин Пенев и полузащитникът Георги Алексиев. Тримата се подготвят на облекчен режим и все още не е ясно дали ще вземат участие в срещата от 25-ия кръг на Източната "Б" група.

Мачът, който е в събота от 18:00 часа, ще бъде ръководен от съдийска бригада от Плевен. Главен рефер на двубоя ще бъде Ивайло Лазаров, а ще му помагат Георги Славов и Пламен Георгиев. /БЛИЦ