„Ще ме продадат ли, няма ли да ме продадат?”. Тези въпроси не излизали от главата на Борис Галчев, издадоха източници на БЛИЦ от лагера на ЦСКА в Турция.
 
Халфът очакваше да бъде продаден в Азербайджан още в първите дни, след като „червените” отседнаха в Анталия. Трансферът му бе в кърпа вързан, но в последния момент азерите обявили, че отлагат за кратко финализирането на сделката. Оттогава измина почти месец, което изнервило Борис Галчев.
 
„Всеки ден ни задава един и същи въпрос: "Има ли нещо за мен?". И то по няколко пъти. Изглежда се надява отнякъде да изскочи зайчето и да замине за чужбина, пък било то не само от Азербайджан”, коментират от хотела на „армейците” в турския курорт Анталия.
 
Междувременно Тони Силва отново взел да нервничи. Португалецът хем се ядосвал, че му е пропаднала продажбата, хем пак мрънкал за пари. Той даже се хванал вчера за крака и не взел участие в тренировката, обявявайки, че го боли глезенът. 

Тони имал проблем с крака след последната контрола на цСКА. После казал, че му е минало, но след това проплакал, че са се появили нови болки
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите