Хаосът в ЦСКА продължава. Вчера стана ясно, че клубът е отказал планирания подготвителен лагер в Холандия, където дори бяха договорени три контроли с белгийски клубове. Мениджърът, който работеше по лагера в Холандия, бе поставил ултиматум на ЦСКА да плати до определен срок. Това обаче не бе направено.

Оказа се, че в последния момент ръководството на "червените" е преценило, че отборът може да проведе не по-лоша подготовка на друго място, която ще излезе по-евтино. От клуба обаче още не са обявили къде ще продължи лагерът на тима. Обсъждани са варианти с Турция и хотелския комплекс "Царско село", стопанисван от Стойне Манолов. Окончателното решение ще бъде взето днес. Ясно е само, че до Холандия няма да се пътува и всичко, планирано за там, пропада.

Проблемът е, че сега на ЦСКА ще му е далеч по-трудно да договори необходимите контроли с по-силни съперници.

„Имаме вариант за лагер в планинска местност в Турция с около 1000 метра надморска височина. Това е курортна местност, намираща се до град Болу, където Галатасарай често ходи на подготовка. Базата отстои на около 200 километра от Истанбул. "Царско село" също е вариант. Сигурно е, че вторият лагер ще стартира от вторник, така както бе предвидено. Разликата е само, че няма да бъде в Холандия, а на друго място, което все още уточняваме", казаха пред "Тема спорт" от ЦСКА.