Минко Ангелов освободи президентския стол в Хасково. „Подписал съм съответните документи. Правя го, за да се изгладят противоречията в клуба, но ще продължа да помагам с каквото мога. Мисля, че ще успея да уговоря един-двама малки спонсори да финансират отбора“, каза Ангелов пред "Новинар Юг". Той застана начело на клуба през юни 2012 година, като представител на общината, защото по това време бе замкмет на Хасково. Минко Ангелов зае мястото на Митко Ламбов, който се оттегли, след като "червено-белите" влязоха от втория път в Югоизточната „В“ група.

Експрезидентът потвърди, че освен него от футболната управа си тръгва и Хакиф Хабил. По неофициална информация Хабил също е заявил, че ще помага и след оттеглянето си. Все пак той е сред основателите на клуба през 2009-а и бе в управата от неговия старт в областната група до влизането в елита. От основателите н УС остават Красен Ангелов, Митко Ламбов и Росен Банев.

Очаква се в Управителния съвет по препоръка на инж. Димитър Назъров – един от основните спонсори на Хасково да влязат двама представители на ПИМ – инж. Георги Иванов, съдружник на Назъров в ПИМ и Георги Тенев, който е търговски директор на предприятието. Той е един от малкото хасковлии, които още преди началото на световното първенство заяви, че Германия ще е новият шампион на планетата.

За председател на Надзорния съвет се спряга секретарят на общината Атанас Димитров, който ще се разпорежда с финансите. Засега няма да бъде избиран президент на клуба.