„Аз си нося отговорността и ако не вървят нещата в отбора и не се получават - няма да се натискам да стоя тук. Моят договор не е обвързан с изплащане на неустойки при евентуално напускане. Но ние тренираме и се готвим за двубоя”, коментира треньорът на Хасково Димчо Ненов на пресконференцията си преди домакинството на Локомотив (София). Мачът от 5-ия кръг на "А" група е в неделя от 18:00 часа.

Наставникът заяви още, че от треньорския щаб очакват от избраниците си агресивна игра и показване на характер.

От състава на Хасково за предстоящия мач отпадат Атанас Чипилов и Николай Димитров. Недялко Хубенов е с травма, но надеждите са да се възстанови. 

„Феновете подкрепят ръководството и футболистите на Хасково. Вярваме в тях и сме сигурни, че ще има успехи. В този отбор се работи”, коментира от своя страна Илия Илиев, който бе представен като координатор с местните привърженици.

„Притеснява ни съдийството. Искаме да апелираме към реферите да не помагат на никого. За да се развива футболът в страната ни, трябва да има реално съдийство”, заяви още Илиев.

Изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков обяви, че футболистите са получили своите заплати и при победа над Локомотив (София) ги очакват по 1000 лева премия.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите