Фирма “Титан” буквално измъкна ЦСКА от фалит, когато купи клуба. И се превърна в спасителя на “червените”. Почти две години по-късно обаче положението е трагично. От месии “кралете на боклука” са на път да се превърнат в унищожители на ЦСКА.

Тази серия от убийствено слаби резултати в първенството не се дължи на Павел Дочев, Гьоре, Емил Костадинов и играчите, а на тези, които раздават баницата. На едно място медиите плюят здраво Шеридън (леле, леле - ирландецът пък има най-малък грях за случващото се), на друго наричат футболистите нещастници. Проблемът обаче е друг - баницата я няма, след като стопанинът е "забравил" да я приготви или просто му липсват продукти. Една поговорка гласи, че гладна мечка хоро не играе. Днес тя е повече от актуална в "армейския" тим. ЦСКА се гърчи от дългове, половината служители чакат пети месец заработените си пари, а футболистите са назад с две заплати. И като добавим дълговете към няколко клуба, мениджъри, бивши играчи и екстреньори, ситуацията става трагична.

Най-страшното е, че ЦСКА наистина заприлича на дърво без корен – без стадион и без фенове.
Затова, “титани”, хайде пак да спасите ЦСКА от фалит. След като вече нямате сили да управлявате, продайте ги тези акции. Въпросът е дали ще се намери някой, който да се захване с един тотално закотвил се на дъното клуб. Сложна, доста сложна задача, но не и неизпълнима...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ