Хебър (Пазарджик) остана във “В” група, след като в мач от последния кръг разби като домакин Велбъжд (Кюстендил) с 5:2. Мачът бе от огромно значение и за двата отбора, тъй като при неуспех пазарджиклии със сигурност изпадаха в окръжните групи. С по два гола за Хебър се отличиха Борис Благоев и Красимир Димитров, а един добави Стоян Тодоров. Гостите се разписаха на два пъти от бялата точка. Капитанът на домакините Спас Гигов получи контузия на тренировка, но стисна зъби и се появи на терена, като остана до 71-ата минута.

Над 1000 зрители се събраха на трибуните да подкрепят отбора в последния му решителен мач. Велбъжд също остана във “В” група, след като Нови Искър загуби гостуването си в Кресна.

Хебър завърши на 15-о място в крайното класиране, събирайки актив от 36 точки, колкото имат и Левски (Елин Пелин) и Бенковски (Костинброд), които обаче отстъпват на пазарджиклии в преките двубои.
От догодина в “Б” група ще играе Малеш (Микрево), а от групата изпадна Нови Искър, който заедно с извадения още през есента Миньор 1919 ще играе в регионалните групи./БЛИЦ