Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо беше бесен, въпреки успеха с 1:0 като гост над Видима-Раковски, който приближи отбора му само на 2 точки от върха в "А" група.

"Ядосан съм. Бесен съм на чужденците, и ако смятат така да играят, ще се разделяме през лятото. Недопустимо e играчите от чужбина да не показват никаква агресия и желаниe за игра. Те трябва да са с класа над българските футболисти, а не на тяхното ниво или дори под тяхното", недоволстваше Херо от представянето на своите легионери в Севлиево.

"Ние какъв отбор сме, че да подценяваме Видима. Другата седмица ще бъде трагедия и направо катастрофа за нас, ако не спечелим срещу Светкавица. Може би ще има промени и чужденците да останат резерви", коментира още треньорът на "акулите".

"Дали мечтаем за нещо голямо, след като сме на 2 точки от Лудогорец? Мога да мечтая за евротурнири, ако видя отбора да играе, както аз искам, но от това което видях днес, няма как да мечтая. Показаното е много под моите разбирания за футбола", завърши Херо.