Треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо остана много разочарован от представянето на тима му в мача за купата на България срещу Локо (Сф), загубен с 1:3.

“Безобразен мач за тима ни. Най-слабият ни двубой от началото на годината. Оправдания много можем да си намерим – терен, сняг, ама не е достатъчно. Като подцениш един мач, когато нямаш мотивация, след това трудно можеш да промениш нещата в хода на двубоя”, коментира Димитров.

“Вярно е, че потенциалът на отбора не е на нивото, което ни се иска, но когато играем мотивирано и амбицирано, печелим. А днес не беше така. Поздравявам Локомотив за победата”, продължи Димитров.

Според него обаче тимът не е загубил шансове за класиране в следващата фаза.

“Шансовете ни остават. Победа с 2:0 е напълно във възможностите ни, но трябва да променим поведението си. Ако играем като днес, нищо добро няма да се случи”, допълни Димитров.

Херо коментира и наложената му глоба от 5000 лева за обиди срещу БФС.

“Нямам думи да коментирам глобата. След като човек няма право да говори по дадена тема,... нямам думи. Имам отговор за себе си защо бях глобен, но питайте БФС. Мисля, че това е опит да се затворят устите на всички специалисти. Да подскажат на всички, че не трябва да изразяват критични мнения”, завърши Димитров.