Треньорът на Черноморец Димитър Димитров изрази оптимизъм преди гостуването на Литекс, което е в събота от 18:00 часа в Ловеч.

"Подготовката ни протича нормално, като преди всеки шампионатен мач. Естествено, че Литекс е настоящия шампион и ние ще се съобразим с това, ще проявим нужния респект, но нищо повече. Това е мач, в който трябва да се опитаме да дадем най-доброто от себе си и да вземем максимума, без значение, че играем там", заяви на редовната пресконференция старши треньорът на Черноморец.

"По отношение на отбора, Пламен Крумов все още има проблеми с глезена и няма да попадне в групата. Цонков също не е готов на 100% и незнам дали ще рискуваме с него. Той започна да тренира с нас от няколко дни, но рискът е голям, затова ще преценим допълнително. Останалите футболисти са здрави и готови за двубоя. Мисля, че имаме нужното самочувствие. Смятам, че си го изградихме с игрите ни досега, а и лично тази седмица усещам, че момчетата имат увереност и нагласа да се борят и да спечелят този мач", допълни Херо.