"Левски" не се отказва от опитите си да привлече голямата звезда на Черноморец Жагурта Хамрун-Жужу. По-рано днес от "Лазур" информираха, че са отрязали "сините" за алжиреца. Офертата от "Герена" била да вземат Жужу без пари, а при следващ негов трансфер за Черноморец щяло да има 70 или 80% от сумата.

В сряда новият силен човек в "Левски" Иво Тонев ще пътува до Бургас, за да се срещне с Димитър Димитров. Както вече стана ясно, Черноморец иска 600 000 евро за техничаря от Алжир.

Освен това Тонев и Херо ще нищят и начина как да бъдат изплатени 100-те хиляди евро, които "Левски" дължи на бургаския клуб за привлечения през лятото Орлин Старокин, пише "Гонг". "Акулите" предпочитат да получат нелошата за България сума, но съществува вариант за морското пристанище да отпътуват двама "сини" футболисти като компенсация.

От "Левски" са предложили на Херо изпадналия в немилост Мариян Огнянов и крилото Тодор Христов. Спецът обаче предпочита в комплект с Огнянов към "Лазур" да потегли Александър Башлиев.