Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо за пореден път бе бесен на съдийството. „Акулите“ победиха Пирин Гоце Делчев с 3:2 като гост, но наставникът излезе извън нерви.

„Изключително нервен мач, не мога да кажа, че стана нещо качествено на терена. През първото полувреме имахме ситуации, но накрая Пирин върна интригата и трябваше да изживеем тежки моменти“ заяви Димитров за мача с Пирин.

„Не издържам от това съдийство. Ето, бием днес и аз нямам право да кажа една лоша дума. А аз ви казвам – безобразно съдийство. Петият съдия го чувам да казва „Няма дузпа“, главният дава дузпа. Не говоря за фаулове и други неща. Беше нещо страшно. Тръгна ли да говоря за това съдийство, не знам колко време ще говоря. И вече няколко мача става в наш ущърб – с Нефтохимик, Локомотив София. Казвам ви, няма да издържа, и ще направя някоя голяма глупост. Няма да мога да издържа“, избухна Херо.

„Не мога да съм спокоен. Загубихме точки в мачове, в които определено бяхме по-добрият отбор, а съдиите ни лишиха от точките. Затова ви казвам, че много ми се насъбра, и четвърти мач с такова съдийство, сигурно няма да търпя,“ завърши Димитър Димитров./БЛИЦ