Треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров-Херо даде пресконференцията си преди гостуването на Локомотив (Пловдив). Мачът от 18-ия кръг на "А" група е в събота от 15:30 часа.

"На "Лаута" винаги съм се чувствал прекрасно. Отношението на феновете към мен винаги е било чудесно, както е и моето към тях. Пловдив е може би най-футболният град в България - с невероятна публика, която подкрепя отбора си във всякакви моменти. През годините, в които съм работил там, никога не съм чул да освиркват футболистите или треньорите си. Уникална публика. Затова с огромно желание винаги съм стъпвал там, макар и да съм бил противник", изказа се ласкаво за "смърфовете" Димитър Димитров.

"Локомотив има много силни футболисти като индивидуалности за нивото на България. Не е случаен фактът, че имат само победи в домакинските си срещи. Това говори за някаква класа и ниво, което притежават. Ние сме длъжни да се съобразим с техните силни качества, но разбира се ще се опитваме да се надиграваме с тях, доколкото ни позволят възможностите", коментира още Херо.