Треньорът на Черноморец Димитър Димитров остана доволен от постигната победа с 1:0 над шампиона Лудогорец. "Акулите" надделяха в двубоя от 10-ия кръг на стадион "Лазур" с попадение на Тодор Паланков.

"Мач, в който предварително знаех с какво разполагаме, и срещу кого ще играем. Неслучайно загатнахме, че трудно ще се надиграваме с този отбор, тъй като ни превъзхождат в много компоненти. Радвам, се че успяхме да ги надхитрим с дисциплина във фаза защита, със себераздаване от момчетата и разбира се с това, че в този мач някои от футболистите надскочиха своите възможности", коментира Херо след мача.

"Има много какво още да се желае в градивен план, контрола на топката. Въпреки това аз знаех, че много трудно ще загубим този мач и се опитвах през седмицата да втълпя това и на момчетата. Играхме много силно във фаза защита. Неслучайно в последните няколко мача се забелязва, че трудно допускаме гол. В нападение обаче ни трябва още класа, но това е потенциала, с който разполагаме. Щастлив съм, че зарадвахме феновете в този ден", сподели още Херо.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА