Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров – Херо бе разочарован от загубата с 1:3 от “Левски” в мача от 9-я кръг на А група.

„Диктувахме и водехме играта в големи периоди на мача, изпуснахме много положения. Автоголът на Оливейра и в юношеските групи не могат да го допуснат. Този автогол е нелеп, защото нямаше никакво напрежение. Той дойде в момента, когато водехме играта. В подготвителните групи не се допускат такива автоголове, уникална глупост.Ако бяхме малко по-интелигентни и умни, мисля, че не само нямаше да загубим, но и щяхме да спечелим“, заяви Херо.

„С една контраатака Левски успя да си реши мача. Знам проблемите ни, селекцията ни закъсня и не можахме да направим добре подготовката. Нормално, когато губи, всеки един треньор се притеснява. На пейката имам четири юноши, много е трудно с тях да обърна мач. Нямаме равностойна скамейка“, каза още треньорът на бургазлии.

На въпрос, ще може ли Черноморец да завърши в първата седмица преди плейофите, специалистът коментира: “Не съм оракул, за да предвиждам нещата занапред. Сменихме почти целия отбор, има позиции, на които имаме крещяша нужда от нови хора.”/БЛИЦ