Димитър Димитров-Херо даде интервю за БНТ, в което коментира вероятността да се завърне в "Левски". Бургаският специалист пристигна в Стара Загора, където гледа на живо гостуването на "сините" на Берое.

„Не бих си позволил да дам диагноза на сегашния "Левски". Видно е, че има проблеми и всеки ги усеща, но не е коректно аз да ги коментирам“, заяви Херо пред националната телевизия.

„Честите рокади никога не са били от полза на даден клуб. Трудно може да се изгради някакъв начин на игра. Това е един сериозен проблем дори в сериозен мащаб“, продължи спецът.

„В България треньорската професия девалвира, но в света – не. Искам да видя на живо най-вече чужденците в "Левски". След като мине мачът, ще предстоят разговори. Може в София да говорим и нещо по-сериозно. Засега това са някакви идеи. Не бих се ангажирал с нищо, защото досега това бяха неофициални разговори. Оттук-насетне ще има нещо. Не е финансовата страна, за мен това не е най-важното. Важното е с какво мога да помогна. На всяка цена да отида в "Левски" - не е най-важното, а да мога да помогна с нещо положително“, добави Херо.