Tреньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо се надява на качествено съдийство в гостуването на Локомотив (Пд). Мачът ще се проведе на стадиона в Любимец заради наказание на "смърфовете". Началният час е 15:30, а НЮЗ7 ще излъчи двубоя пряко.

"Чака ни много труден мач. Локомотив има достатъчно точки и показа с игрите и поведението си, че заслужава това място в първата седмица. Изключително опитен отбор са и са много силни при статични положения. Не съм правил статистика, но са един от отборите, който е вкарал най-много голове след корнери и фаулове."

"Имаме си своите проблеми - двама наказани от мача с ЦСКА - Чико и Фонсека, а Пехливанов е контузен. Това за нас е много. Обстановката е тежка. Проблемите ни са милиони. Но сме длъжни да намерим сили да се борим. Докато има теоретични възможности да се спасим, няма да се предаваме. Дано обаче се свири нормално. Виждате как се помага на силните на деня. От съдиите се иска само да ръководят по правилата", каза Херо.

За влизането на президента на Славия Венци Стефанов в Изпълкома и смята ли, че това може по някакъв начин да повлияе на битката с "белите" за оставане в "А" група, той сподели: "На мен ми е пределно ясно за какво става на въпрос. Не съм от вчера във футбола. Аз обаче няма да вдигам бялото знаме и да се отказвам. За разлика от други отбори ние ще се борим честно", завърши Херо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg