Треньорът на Черноморец Димитър Димитров даде традиционната си пресконференция преди гостуването на Светкавица от 6-ия кръг на шампионата в събота (17 септември) от 17 часа. Херо, който изведе отбора до 4 успеха в 5 мача, смята, че тимът ми все още не може да печели с лекота срещу подобни съперници.

„Единствените ми притеснения са дали ние ще играем добре, играта на противника не ме касае толкова. В никакъв случай не подценяваме Светкавица. Видяхте в мача с Лудогорец, че загубиха в последните минути. Освен това те гонят първите си точки и със сигурност ще играят на върха на своите възможности, за да се опитат да зарадват своите привърженици. Очаквам да се получи един двуостър мач, който ние трябва да се стремим да спечелим. Надявам се и моите футболисти да са осъзнали, че ги чака един изключително тежък двубой. Все още нямаме класата да си позволяваме с лежерно поведение да печелим мачове”, сподели Димитров.

От групата отпада Радостин Кишишев, който все още не е напълно възстановен от травма на прасеца. С отбора няма да тръгнат и младежките национали Георги Терзиев и Борислав Балджийски, които също имат контузии. Венцислав Бонев и Георги Андонов, както и всички останали, са напълно здрави и ще могат да вземат участие в срещата./БЛИЦ