Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров си пожела повече радости през новата година и изрази надежда, че отборът му ще се спаси от изпадане. С приповдигнато настроение Херо заяви, че ще стиска зъби докато нещата се подобрят и духовито отбеляза, че вече е останал без зъби, предаде "Топ новини Бургас".

"Емоциите трябва да са положителни, разбира се. Пожелахме си повече късмет, повече радости да имаме през тази година, по-малко контузии и надявам се да изпълним целта, която сме си поставили - да останем в "А" група. По-скромничко стартираме тази година.
Знаете, през какви перипетии премина нашият клуб. Надявам се нещата да се пооправят финансово, да се намери този светъл лъч, който всички искаме да го видим, да направим нужната селекция през този трансферен прозорец и да направим по-сериозен отбор", каза Херо преди първата тренировка за новата година.

С нас започват двама нови вратари, които вече може да смятаме като част от нашия отбор. Полеви футболисти тепърва ще започнат да идват, ще има хора и на проби, разбира се. Няма подписани договори предварително, има договорка с много хора, които трябва да дойдат, но всичко ще бъде въпрос на преценка, продължи специалистът.

- Доколкото знам има сериозен интерес към Амари в момента, въпрос на време е той да бъде продаден. Днес трябва да дойдат и чужденците и всички ще бъдат на линия. Дуду няма да идва, състоянието му не ме задоволява. Ако аз не съм оптимист, това ще го предам и на футболистите. Аз трябва да бъда най-големият оптимист, за да предам и на тях този заряд. Стискаме зъби, надяваме се нещата да се подобрят. Аз вече останах без зъби. И тази година от баницата ми се падна работата - не знам защо. Не се оплаквам, разбира се."