Треньорът на Черноморец Димитър Димитров даде пресконференция преди съботния мач с Локо (Пд). Херо заяви, че има сантименти към съперника, чиито треньор е бил. На брифинга бе и капитанът на “акулите” Траян Дянков, който също си спомни хубавите моменти от “Лаута”.

„Имам голямо уважение към Локомотив. Знаете, че съм работил съм там, а отношението на хората от Пловдив и феновете винаги е било добро към мен. Ще ни бъде трудно срещу тях, но същевременно смятам, че по дисциплина и организация ги превъзхождаме и затова ще направим всичко възможно да спечелим трите точки”, коментира Димитров.

Той разкри, че най-вероятно ще заложи на новото попълнение Лоривал Асис, който вече има картотека. Не е изключено за мача с документи да бъде уреден и Ибрахим Ака.

„Изкарах доста хубави години в Локомотив и винаги ще имам сантименти към тях, но на футболното игрище няма място за такива неща. Когато изляза на терена давам всичко от себе си за Черноморец. Нашето начало е доста обнадеждаващо, прави се нов отбор, с нов облик”, добави Дянков.

От днес на касите на стадион “Лазур” се продават билети за срещата. Цената им е по 6 лева.