Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Tреньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров съобщи, че е преборил коварната болест и вече се чувства добре. Радващата констатация е на лекарите от клиниката във Виена, където Херо се подложи на поредица от химиотерапии в продължение на половин година. Последният сеанс беше в края на миналия месец. При откриването му през септември туморът беше с големина на топка за тенис, но интервенциите на висококвалифицираните специалисти в австрийската столица успяха да го отстранят.

"Засега спирам с лечението. Всичко е положително, но ще се подлагам на чести изследвания, тъй като заболяването е коварно и не може да се твърди, че съм го преборил завинаги. На този етап обаче всичко е добро”, заяви пред besove треньорът на Черноморец, чийто свеж вид вече няма нищо общо с омърлушената му физиономия от есента на миналата година. Никне му и нова коса, която пак е прошарена, но вече преобладава бялото.

Днес селекцията на Херо гостува на Лудогорец (Разград) в интригуващ мач от 28-ия кръг на "А" група, който стартира в 16:00 часа на "Лудогорец Арена".