Димитър Димитров все по-упорито е спряган за нов треньор на Берое. Ръководството на клуба от Стара Загора предложи на известния специалист да заеме поста на Александър Томаш, който беше принуден да подаде оставка след домакинската загуба снощи с 1:2 от Славия. 

"Няма какво да коментирам на този етап. Пише се какво ли не по медиите. И за националния отбор бях спряган, но видяхте, че Дерменджиев стана треньор. Какво да кажа за Берое? Няма нищо на този етап. Всичко може да стане. За момента нищо не мога да кажа, ще видим", коментира Херо пред БЛИЦ.

Бургазлията разкри и нещо много важно - съдебната сага, която води с Иртиш, е на път най-после да приключи. Именно това беше пречката пред него през изминалите месеци да започне работа в друг клуб. Опитният специалист си тръгна от Казахстан през май заради проблеми с ръководството на отбора от Павлодар, откъдето още не са му изплатили няколко заплати. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"С Иртиш има доближаване на отношенията и може би скоро ще се споразумеем", съобщи Димитров.

Попитан отново за Берое и дали е готов да застане начело на тима от Стара Загора, Херо беше лаконичен - "Когато съм готов, ще разберете".

Наши източници твърдят, че представител на ръководството на Берое днес се е срещнал с Димитров, отправяйки му предложението да оглави тима, заемащ oсмото място във временното класиране на efbet Лига. Бившият треньор на Левски и Лудогорец щял утре да даде отговора си на старозагорци. Много вероятно е той да бъде положителен, като Херо ще акостира под Аязмото с помощниците си Георги Чиликов и Петър Колев.  
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020