Треньорът на Черноморец Димитър Димитров даде пресконференция за предстоящия домакински двубой срещу Берое. Той призна, че в отбора му има напрежение. Срещата е тази събота (17 март) от 17:30 часа на стадион „Лазур”.

„Имаме много проблеми в защита. Траян Дянков е контузен, а Георги Терзиев се възстановява след операция на ръката и съответно няма да можем да разчитаме на тях. Контузията на Цветомир Цонков отшумя, но пък той е наказан за картони, така че и той отпада. Радостин Кишишев имаше проблеми, но сега е добре и ще участва. Същото е положението и с Кристофър Уалембо. Това е ситуацията. Трябва да излезем с чест, защото отбора на Берое е с доста различен състав от първия полусезон, с много по-класни футболисти”, бяха първите думи на Херо.

За загубата с 0:2 от Локо (Пд) миналия уикенд той добави: “Това със сигурност е внесло повече напрежение. Явно ще работим в напрежение, след като не можем да печелим, работейки на спокойствие. Оттук нататък ще трябва да влагаме повече характер ако искаме да печелим мачовете си”.