Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо призна, че това са възможностите на тима. “Акулите” отстъпиха с 1:2 на “Ботев” (Пловдив) в Бургас, а след срещата специалистът заяви:

„Разликата в потенциалите на двата отбора е видна за всеки. Ние играехме до предела на нашите възможности до 0:0. След това нещата се промениха. Това са ни възможностите”.

„Знам, че ще обера всички негативи. Продължаваме да разчитаме повече на юноши. Липсата на класа води до липса на самочувствие. Има неувереност. Младите футболисти играят на приливи и отливи, което е нормално“, добави Херо.

„Обезкървихме се, защото в рамките на година и половина изпуснахме най-добрите си футболисти. Никога не съм се заблуждавал. Наясно съм, че този сезон ще бъде много труден. Ще ни бъде тежко“, каза още наставникът на Черноморец.

„До 0:0 мачът вървеше равен. Вандер вкара невероятен гол. При 0:1 дори мислехме, че може да се върнем, но Траян Дянков допусна детинска грешка. Не знам защо в последните мачове все опитните ни футболисти допуснаха фатални грешки, които ни костваха много“, завърши Херо.